Nieuwe vervoerder Regiotaxi Noordoost-Brabant

Binnenkort ondertekenen elf gemeenten en de provincie Noord-Brabant het contract met de nieuwe aanbieder voor het Wmo-vervoer en alternatief vervoer voor de OV-reiziger. De nieuwe vervoerder is Munckhof Taxi BV. Het contract met ZCN Totaalvervoer stopt op 1 januari 2019. In december 2018 krijgen inwoners, die met de Regiotaxi reizen, informatie thuisgestuurd.

Wat blijft hetzelfde?

Het telefoonnummer 0900 – 829 44 67 blijft om ritten te reserveren, te wijzigen of af te melden. Het Servicepunt Regiotaxi blijft bereikbaar via tel. 0412 – 68 59 99 en klantenservice@regiotaxinoordoostbrabant.nl

De gemeenten die aangesloten zijn bij Regiotaxi Noordoost Brabant zijn Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad (inclusief Schijndel), Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis en Uden. Voor de OV-Regiotaxi is dit de Provincie Noord-Brabant.

Wat verandert?

Half december ontvangen de klanten van Regiotaxi Noordoost Brabant de nieuwe Regiotaxipas en folder via de post. Deze informatie staat vanaf medio december ook op www.regiotaxinoordoostbrabant.nl.

Vier onderaannemers

Munckhof Taxi B.V. heeft contracten afgesloten met vier onderaannemers: Taxibedrijf van Alebeek B.V, Dortmans Personenvervoer B.V., Taxicentrale De Meierij B.V. en Van Helvoort Taxi Groep B.V. Deze vervoerders rijden samen alle ritten voor Regiotaxi Noordoost-Brabant. De vier vervoersbedrijven rijden met het vertrouwde en herkenbare logo van de Regiotaxi Noordoost-Brabant, aangevuld met ‘Bravo samen met Regiotaxi Noordoost-Brabant’.

Meer informatie?

Neem contact op met het Servicepunt Regiotaxi Noordoost-Brabant, klantenservice@regiotaxinoordoostbrabant.nl of via tel. (0412) 68 59 99.