ONS welzijn start met Eigen Kracht Groep

Laatst gewijzigd op: 31-08-2020

Loop je tegen problemen aan en vind je het lastig om hulp te vragen en tot een oplossing te komen? Doe dan mee met een Eigen Kracht Groep bij ONS welzijn. Deze nieuwe gratis training geeft inzicht in jouw eigen kwaliteiten en het vermogen om tot een oplossing te komen. ONS welzijn zet jou weer in je eigen kracht!

De inwoners van de gemeenten Oss en Veghel kunnen vanaf nu op een laagdrempelige manier werken aan problemen die op hun pad komen. De trainers geven steun en advies bij vragen en problemen op het gebied van zorg, welzijn, financiƫn, opvoeding en echtscheidingen. Er worden concrete doelen gesteld met een goed onderbouwd stappenplan om zelf oplossingsgericht te handelen.
De training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur in de ochtend, middag of avond op locaties in de wijk of bij ONS welzijn. Deelname is gratis en doorlopend mogelijk.

Aanmelden of meer informatie

Je kunt jezelf aanmelden via het telefoonnummer 088-374 25 25 of e-mail info@ons-welzijn.nl. Ga voor meer informatie naar de website van ONS welzijn: www.ons-welzijn.nl.