Mededeling

Blijf op de hoogte van het laatste (lokale) nieuws over het coronavirus op www.oss.nl/coronavirus

Oss Innoveert zoekt uw plan!

Laatst gewijzigd op: 14-01-2020

Heeft u een goed, vernieuwend of inspirerend idee? Om de zorg voor elkaar, de sociale contacten en leefbaarheid in de wijk en buurt of de professionele zorg te verbeteren? Of om kinderen in armoede te helpen? Stuur uw plan in bij Oss Innoveert! Maak kans op ondersteuning en een startinvestering om uw idee uit te voeren.

Wat zoekt Oss Innoveert?

We zoeken ideeën, activiteiten en/of producten die ervoor zorgen dat:
• de zorg voor elkaar, de sociale contacten en leefbaarheid in de wijk en buurt of de professionele zorg verbeteren. Bijvoorbeeld door ontmoeting of dagbesteding voor (kwetsbare) burgers in wijken, buurten en dorpen;
• kinderen in armoede ook kunnen meedoen. Bijvoorbeeld door het mogelijk maken om mee te doen aan activiteiten op school of in hun vrije tijd (sporten, hobby’s, uitje, etc.).

Een plan kan ook ergens anders zijn bedacht, maar nog niet in de gemeente Oss uitgeprobeerd. Ook combinaties van bestaande ideeën kunnen vernieuwend zijn!

Vragen of meer weten?

Heeft u vragen over Oss Innoveert? Mail dan naar ossinnoveert@oss.nl Of bel naar 14 0412 en vraag voor Welzijn en Zorg naar Angela Berende of Leontien van Hassel en voor Kinderen in armoede naar Sille Dohmen of Cathy van Doorn.