Oss is trots op mantelzorgers!

Laatst gewijzigd op: 27-10-2020
Oss is trots op mantelzorgers!

Dinsdag 10 november viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Oss worden mantelzorgers in het zonnetje gezet. U heeft nog 3 dagen om u aan te melden voor een verrassingstasje.

Thijs van Kessel, wethouder Zorg en Welzijn in de gemeente Oss: ‘Ik ben trots op mantelzorgers en waardeer hun inzet enorm. Normaal staat de Dag van de Mantelzorg bij ons in het teken van ontmoeten. Helaas kan dat dit jaar niet. Daarom gaan we dit jaar naar mantelzorgers in de wijk toe. Zij krijgen een verrassingstasje met daarin onder andere Osse Trotse en een cadeaubon. Hopelijk zorgt dit voor een ontspannen momentje.’

Aanmelden

Woont u in de gemeente Oss, bent u mantelzorger* en wilt u het verrassingstasje ontvangen? Geef onderstaande gegevens vóór 1 november 2020 aan ons door via Dagvandemantelzorg@ons-welzijn.nl of bel ONS welzijn: 088 374 2525.

 1. Naam
 2. Adres, postcode, woonplaats
 3. Telefoonnummer
 4. Emailadres
 5. Geef aan of u op de hoogte wilt blijven van mantelzorgactiviteiten.
 6. Geef aan welk Sociaal Team bij u in de wijk of dorp werkt:
 • Sociaal Team Noord West: Maren Kessel, Lith, Lithoijen, Oijen, Teefelen, Ussen.
 • Sociaal Team West: Geffen, Ruwaard, Witte Hoef.
 • Sociaal Team Noord Oost: Megen, Macharen, Haren, Krinkelhoek, Centrum Oss.
 • Sociaal Team Oost: Elzenburg, Schadewijk, Dieden, Demen, Dennenburg, Neerlangel, Ravenstein, Huisseling, Neerloon, Overlangel, Keent, Herpen.
 • Sociaal Team Zuid: Berghem, Moleneind, Oss Zuid.

Vanaf 10 november laten wij u weten hoe u het verrassingstasje in ontvangst kunt nemen.* U zorgt langer dan drie maanden en minstens acht uur per week onbetaald voor uw naaste.

Klik hier om naar de enquête te gaan.