Workshopdag vrijwilligers

Ons Vrijwilligerscollege organiseert ook dit jaar weer een workshopdag waar vrijwilligers hun talenten kunnen ontwikkelen en delen. Het aanbod is afgestemd op de vragen vanuit de vrijwilligers. Deze dag geeft je inspiratie bij het uitvoeren van je vrijwilligerswerk. De workshopdag is op woensdag 10 april in het Talentcentrum, Berghemseweg 8b in Oss. Deelname is gratis.

Workshops

De workshopdag duurt van 15.30 uur tot 20.00 uur en bestaat uit twee rondes met 7 workshops. Tussen de rondes is er een pauze met broodjes en soep. Na afloop kun je nog even wat napraten onder het genot van een drankje. Deze uitnodiging is bestemd voor alle vrijwilligers van de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss, Uden, Boekel en Meierijstad.

Inschrijven

Je kunt je voor één of twee workshops inschrijven door vóór 31 maart een mail te sturen naar carla.bloks@ons-welzijn.nl met vermelding van de keuze van de workshop(s). Je ontvangt de bevestiging ook per mail. Wacht niet te lang, dan heb je de meeste kans dat een workshop nog niet vol is.

Meer informatie over het Vrijwilligerscollege vind je op: www.onsvrijwilligerscollege.nl