Wat kunt u zelf doen bij schulden?

Wat kunt u zelf doen om uw financiële problemen aan te pakken? Hier vindt u een aantal handige websites met tips en adressen. Komt u er niet uit en wilt u een afspraak bij schuldhulpverlening? Neem dan contact met ons op.

Geldfit helpt om uw geldzaken fit te houden. Of om ze fit te krijgen. Doe de test op de website en krijg direct advies en tips om meer controle te krijgen over uw geld.

Via Schuldenwijzer kunt u met DigiD inzicht krijgen in uw eigen schulden. U kunt dit inzicht ook delen met anderen, bijvoorbeeld uw schuldhulpverlener. Hierdoor kan de hulp die u krijgt beter verlopen. De website is opgezet in samenwerking met de Rijksoverheid.

Deze websites zijn er voor mensen met beginnende financiële problemen. Ze helpen een oplossing te vinden en uw financiën weer op de rails te krijgen. Hier vindt u bijvoorbeeld tips en handige tools om een overzicht te maken van schulden, inkomsten en uitgaven.

Deze website helpt met financiële vragen, waar u tegenaan kunt lopen. Ook hier vindt u handige tools om uw financiën weer op orde te krijgen.

Dit zijn online huishoudboekjes. Een huishoudboekje helpt u om uw inkomsten en uitgaven bij te houden.

Meer informatie