Bedrijf vestigen

Oss biedt voor bijna elk type bedrijf een passende locatie, variërend van zware industrie tot ambachtelijke bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen, transport- en logistieke dienstverleners tot detailhandel, horeca, kantoren en combinaties van wonen en werken.

Bouwgrond bedrijventerrein in Oss

Bent u op zoek naar een goede locatie voor uw bedrijf? Kies dan voor Oss!

Grondprijzen bedrijventerreinen

Er zijn in de gemeente Oss op dit moment geen bedrijfskavels direct beschikbaar.

Wij verwachten niet eerder dan tweede helft 2024 te kunnen starten met uitgifte van Heesch West. Dit is mede afhankelijk van de behandeling van de beroepen (bezwaren) die zijn aangetekend tegen het bestemmingsplan door de Raad van State. De grondprijzen zijn nog niet vastgesteld.

Op Piekenhoef (Berghem) zijn nog enkele kavels beschikbaar voor wonen/werken. De grondprijs is hier vanaf € 230,00 per m2. Voor informatie kunt u contact opnemen met m.schuurmans@oss.nl.

Pand kopen of huren?

Het actuele aanbod beschikbare bedrijfspanden van particulieren is te bekijken op de websites van Funda in Business en Makelpunt Oss. Er zijn altijd panden beschikbaar die direct, of na een paar aanpassingen, te betrekken zijn.

Controleer voordat u koopt of huurt altijd eerst of een bedrijfsactiviteit op deze locatie is toegestaan. Dit kan op ruimtelijke plannen of neem contact op met de afdeling balie bouwen, milieu en leefomgeving.

Websites met bedrijfspanden, huur of koop

Benieuwd welke bedrijven er in Oss gevestigd zijn?

Oss heeft vele mooie bedrijven. Innovatieve bedrijven, familiebedrijven en internationale bedrijven.
Meer informatie hierover vindt u in de portfolio’s en de video’s op Bedrijven in Oss.
Of kijk op de website Informatie gemeente Oss. Daar staan de bedrijfsvestigingen die gemeente Oss telt vermeld, zowel het totale aantal als het aantal bedrijven voor 7 verschillende sectoren.

Interesse of vragen?

Bel 14 0412 en vraag naar afdeling ondernemerszaken of stuur een e-mail naar ondernemerszaken@oss.nl

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter en op Instagram.

billboard 'Ondernemen in Oss: ': Life Sciences, Agrifood, Logistics, Industry