Ondernemen... juist in Oss

Kunt u deze video niet zien omdat u blind of slechtziend bent, dan vindt u hier een audio-beschrijving van de video. Speelt de video niet goed af? U kunt de promotievideo focus on Oss ook downloaden.

Oss = One Stop Shop locatie

In Oss worden van nature niet alleen producten bedacht en uitontwikkeld, maar ook op commerciële basis geproduceerd. Hier is op vele terreinen de kennis aanwezig om ideeën, prototypen en andere vernieuwingen op grote schaal te produceren. Kortom voor ondernemers met ambitie is het een One Stop Shop locatie. En dat is van oudsher zo gegroeid. De oorsprong ligt in de groene omgeving, de weidegronden langs de Maas. Daar was ruimte om vee te houden. Er ontstond een industrie rondom vleesverwerking en boter. Boter werd margarine – de bakermat van Unilever stond in Oss. Slachtafval werd insuline – Organon werd geboren en maakt nu deel uit van MSD. Producten werden vervoerd over de weg, het water en via het spoor – de regio Noordoost-Brabant bezet de 4e plaats op de lijst van logistieke hotspots in Nederland. Ontwikkelen, maken, waarde toevoegen aan en vervoeren van producten vormen de kracht van Oss.

Ondernemen in Oss is aantrekkelijk vanwege:

  • de centrale ligging in Nederland
  • een maakstad van oudsher met veel bedrijvigheid
  • een loyale beroepsbevolking met ervaring
  • gevarieerd aanbod kavels en scherpe grondprijzen
  • uitstekende weg- water- en spoorverbindingen
  • faciliteiten voor medicijnontwikkeling op Pivot Park
  • een aantrekkelijk dynamisch centrum
  • een groot buitengebied met agrarische bedrijven
  • een proactieve gemeente die meedenkt en maatwerk levert

De Osse economie rust op de ontwikkel- en maakindustrie met als pijlers Agrifood, Life Sciences en Logistiek plus een dynamisch stadscentrum.

Vraag het ons!

Binnen de gemeente is het kernteam economie een aanspreekpunt en vraagbaak voor ondernemers. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijf vestigen of uitbreiden? Eén van onze accountmanagers denkt graag met u mee en geeft u persoonlijke ondersteuning en tips. Vanaf de intake tot en met een eventuele grondoverdracht en ook daarna.

Geïnteresseerd of vragen? Bel 14 0412 en vraag naar ondernemerszaken of stuur een e-mail naar ondernemerszaken@oss.nl

Op de hoogte blijven? Volg ons op twitter: @Oss_KE en op instagram

billboard met der tekts: Ondernemen in Oss. Lifesciences, Agrifood, Logistics en Industry. www.oss.nl/bedrijven