Centrum Oss

Oss is een bruisende regiostad in Noordoost Brabant. Vanuit de omtrek komen dagelijks duizenden mensen naar Oss om hier te werken, ondernemen, stage lopen, winkelen, uit te gaan, recreëren en evenementen te bezoeken. In het stadshart van Oss zijn veel kansen voor ondernemers in de detailhandel en horeca. Kansen die Centrum Management Oss graag samen met ondernemers oppakken. De lijnen zijn kort, we werken goed samen en de ondernemingsgeest is voelbaar.Ondernemer, u bent welkom in Oss! Kom vooral kennismaken.

In het kort

Oss heeft een goed bereikbaar en compact centrum met in een straal van 300 meter een grote variatie winkels en horeca (Heuvel, Heuvelstraat en het Walplein). Het centrum heeft een sterke regiofunctie, een groot cultureel aanbod en grote publieksevenementen zoals kermis, Fantastival, MuzeMisse, Winterland etc. Dat maakt het een levendig centrum, dat ook kan rekenen op een sterke koopkrachtbinding met het omliggende gebied.

Extra voorzieningen

Gratis fietsenstallingen, 1.500 parkeerplaatsen, achteraf betalen voor parkeren met GSM, parkeren auto met dagkaart voor € 2,50 op pleinen.

Ondernemers stadscentrum

In totaal 300 ondernemers, waarvan 230 lokale ondernemers met 2.300 medewerkers.

Centrummanagement Oss

Oss kent een Centrum Management Organisatie, waar ondernemers in het centrum samenwerken om het stadscentrum aantrekkelijk te maken en te houden. De Centrummanager onderhoudt de contacten met ondernemers en is aanspreekpunt voor nieuwe ondernemers. Voor het organiseren van evenementen in het centrum neem contact op met de evenementencoördinator.

Pand kopen of huren?

Interesse of vragen?

Bel 14 0412 en of stuur een e-mail naar
Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter en op Instagram

billboard 'Ondernemen in Oss: ': Life Sciences, Agrifood, Logistics, Industry