Afval

Afvalkalender

Alle informatie over afval(inzameling) en uw afvalkalender vindt u in de gratis app AfvalWijzer. In de app kunt u de ophaaldagen van het afval raadplegen.
Lees meer

Containerpas aanvragen / beschadigd

Bent u met uw woning aangesloten bij een ondergrondse afvalcontainer? Dan heeft u voor het gebruik van deze container een pas nodig. Heeft u een pas en is die beschadigd? Dan kunt u een nieuwe aanvragen.
Containerpas aanvragen

Inzameling PMD afval

Plastic afval noemen we voortaan PMD: Plastic verpakkingen, Metalen verpakkingen en Drankenkartons. Vanaf 1 juni 2015 mag dit bij elkaar in de Plastic Hero zak!
Lees meer

Alles over uw container(s)

Welke containers zijn er, wat kosten ze, wat hoort in welke container, waar vind ik ondergrondse containers, containers omwisselen, bent u een container kwijt of is hij beschadigd?
Lees meer

Asbest verwijderen

Het kan zijn dat u asbest aantreft in en rondom uw pand of woning. Als u dit wilt verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding indienen bij de gemeente voordat u kunt beginnen met slopen.
Lees meer

Bedrijfsafval

Bedrijven en instellingen moeten zelf hun afvalverwerking regelen. U kunt het laten ophalen door de gemeentelijke reinigingsdienst: Bedrijfsafval Oss.
Lees meer

Mikmak

MikMak is een club voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar die helpen bij het schoonhouden van de buurt.
Lees meer

Milieustraat en Kringloopbedrijf

Bij de Milieustraat en Kringloopbedrijf kunt u als inwoner van Oss afval inleveren.
Lees meer