Toegankelijkheid

De gemeente Oss vindt het heel belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze digitale dienstverlening. Ook mensen met een beperking dus. We werken daarom continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid van onze websites. Voor meer informatie over digitale toegankelijkheid kunt u de website www.digitoegankelijk.nl bezoeken.

Toegankelijkheidsverklaring

Deze verklaring is opgesteld op 29 oktober 2020 (bijgewerkt op 19-03-2021) en geldt voor de website https://www.oss.nl/ (Oss.nl). De website voldoet voor een groot deel aan de gestelde eisen, zie onderstaand label. In onze uitgebreide toegankelijkheidsverklaring kunt u precies zien hoe toegankelijk deze website is. Ook kunt u daar lezen welke maatregelen wij nemen om aan onze plicht te voldoen.

Toegankelijkheidsonderzoek

Klik op onderstaande download om het toegankelijkheidsonderzoek te bekijken dat op 26 augustus 2020 door Accessibility is opgeleverd.

Problemen met de toegankelijkheid op deze website?

Loopt u tegen toegankelijkheidsproblemen aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via toegankelijkheid@oss.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Bent u niet tevreden?

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman.

Toegankelijkheid van andere websites

Wilt u meer informatie over de toegankelijkheid van van onze andere websites? Op de webpagina toegankelijkheidsverklaringen vindt u een overzicht van al onze websites met een link naar de verklaringen.