Hulp bij dagelijks leven

Huishoudelijke hulp (Wmo)

Huishoudelijke hulp (Wmo) is voor mensen met een beperking in het doen van huishoudelijk werk. Lees meer over huishoudelijke hulp.

Individuele ondersteuning (Wmo)

Ondersteuning is voor mensen die door een beperking moeite hebben om zelfstandig te leven. Lees meer over individuele ondersteuning.

Dagbesteding (Wmo)

Dagbesteding is voor mensen die door een beperking moeite hebben met het invullen van hun dag. Lees meer over dagbesteding.

Cliëntondersteuning

Krijgt u een gesprek met de gemeente? En wilt u daar graag ondersteuning bij? Dat kan. Lees meer over cliëntondersteuning.

Hulp bij eenzaamheid

Eenzaamheid komt meer voor dan je denkt. Zo’n 44,5% van de Osse inwoners gaf in 2022 aan dat hij of zij zich soms eenzaam voelde. Lees meer over hulp tegen eenzaamheid.

Personenalarmering

Met personenalarmering kunt u met één druk op de knop hulp inschakelen, als er iets gebeurt. Dat geeft een veilig gevoel. Lees meer over personenalarmering.

Het Portaal: voor al uw vragen

Het Portaal is een handige website die u helpt antwoord te vinden op allerlei vragen over zorg, welzijn, werk, inkomen, jeugd en gezin. Stel uw vraag in het zoekvenster van het Portaal.