Organisatiestructuur

Meer wendbaarheid gaat niet alleen over sensitief zijn op wat buiten nodig is. Wij richten onze organisatie ook meer in op maatschappelijke vragen die niet direct bij een vast team kunnen worden neergelegd. Daarom werken we met twee type teams werken; vaste en tijdelijke teams. Beide teams werken op basis van opdrachten, zij nemen een opdracht aan en zijn verantwoordelijk als team voor de resultaten en het realiseren van maatschappelijk effect. Zij creƫren overzicht en samenhang binnen de bestaande taken en projecten en bepalen daarbinnen ook de prioriteiten. Belangrijk is dat alle teams sterk zijn en capabel om de opdracht uit te voeren.

Leeswijzer organogram

  • We werken binnen de gemeente Oss aan maatschappelijke opgaven, dat ligt aan de basis van het organogram.
  • Verschillende teams dragen d.m.v. hun opdracht bij aan de realisatie van de opgave, dit kan ervoor zorgen dat teams veranderen.
  • Een team of afdeling is de thuisbasis is voor elke collega. Hier delen collega's hun vakmanschap en werken ze samen aan een opdracht.
  • Een programma- of projectteam is een multidisciplinair team dat aan een gezamenlijke tijdelijke opdracht werkt. Daarnaast kennen we ook multidisciplinaire procesteams.
  • Collega’s kunnen zien bij welke teamleider, afdelingshoofd, directeur of programmamanager, ze terecht kunnen als ze er samen niet uit komen.
  • De Osse samenleving en regio staan in het organogram, teams aan de rand van het organogram zijn veel in verbinding met hen.