AJOSS helpt jongeren hun schulden aanpakken

Heb jij geldzorgen of schulden? Dat kan iedereen overkomen! Bijvoorbeeld als je je baan verliest. Of doordat je (steeds meer) rekeningen niet kunt betalen. Van geldzorgen kun je stress krijgen. Deze stress kan ervoor zorgen dat het minder goed gaat op je werk, school en studie. Wil jij van deze geldzorgen af en werken aan een mooie toekomst? Kom dan in actie! Neem contact op met AJOSS. Wij helpen je graag!

Contact opnemen met AJOSS

Wil je informatie of heb je vragen over AJOSS? Wil je je aanmelden? Dat kan op verschillende manieren. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

AJOSS helpt je om je schulden op te lossen

AJOSS (Aanpak jongeren met schulden in de gemeente Oss) is een project van de gemeente Oss. We helpen jongeren van 18 tot en met 27 om hun schulden op te lossen. Ook ondersteunen we je in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij het vinden van werk of een opleiding. Daarvoor maken we samen een plan dat het beste bij jou past.

Binnen 1,5 jaar je schulden afgelost

Een consulent Schuldhulpverlening probeert samen met jouw schuldeisers je schulden te regelen. Gaat de schuldeiser akkoord met het voorstel? Dan betaalt de gemeente je schuld in één keer af aan de schuldeiser. Dat doen we uit het gemeentelijk garantiefonds voor jongeren. Jij hebt dan alleen nog een schuld bij de gemeente. Deze schuld betaal je binnen anderhalf jaar aan ons af. Samen zorgen we er natuurlijk voor dat dat lukt!

Jouw inzet is belangrijk!

Een toekomst zonder geldzorgen! Dat is waar jij voor gaat. Jouw inzet is superbelangrijk om dit voor elkaar te krijgen. Daarom werk je voor 100% mee aan je eigen ontwikkeling en om je schulden af te lossen.

Folder

Meer informatie