Vroegsignalering: Zullen we een afspraak maken?

Deze tekst luisteren? Druk op de knop ‘Lees voor’. Zorg dat het geluid aanstaat.  Liever vertalen? Selecteer de tekst en druk op ‘Vertalen’.

Beste meneer / mevrouw,

Deze brief laat u misschien best schrikken. Dat is niet de bedoeling. Van een samenwerkingspartner hoorden we dat u één of meerdere rekeningen niet of te laat betaalde. Wij bieden u graag onze hulp aan. Deze hulp is gratis en niet verplicht.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij kunnen bijvoorbeeld samen kijken welke openstaande rekeningen u heeft. Ook helpen wij u graag om afspraken te maken over het betalen van uw rekeningen. Verder kunnen we met u een overzicht maken van uw inkomsten en uitgaven.

Zullen wij een afspraak maken?

Wij zouden graag een afspraak met u maken om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens deze afspraak vertellen we wie we zijn en wat we voor u kunnen doen. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen over uw geldzaken. Samen bekijken we wat u nodig heeft. Na dit gesprek bepaalt u zelf of we nog een nieuwe afspraak maken.

Neemt u contact met ons op?

De afspraak maken we op een plek die u prettig vindt. Dat kan bij u thuis zijn, in een buurthuis of in het gemeentehuis. Als u het fijn vindt om iemand mee te nemen, dan kan dat. Neemt u contact met ons op voor een afspraak? Bel naar 14 0412 of mail naar: vroegsignalering@oss.nl.

Wij nemen contact met u op als wij over een week niks van u hebben gehoord. Dit doen we door u te bellen of door even bij u langs te komen.

Meer weten over Vroegsignalering?

Heeft u openstaande rekeningen of maakt u zich zorgen over uw geldzaken? Dat kan iedereen overkomen! Om dit te voorkomen werken wij samen met verhuurders, energie- en waterbedrijven en zorgverzekeraars. Zo kunnen wij u op tijd helpen. Wilt u meer informatie over deze Vroegsignalering? Kijkt u dan op: www.oss.nl/vroegsignalering.

Wij respecteren uw privacy. Wilt u weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Kijk dan op: www.oss.nl/privacy.

Met vriendelijke groet,

Team Vroegsignalering