Hoe werkt Mijn Inkomen?

Krijgt u een uitkering of minimaregeling van de gemeente Oss? Dan kunt u met Mijn Inkomen gegevens over uw uitkering zelf online bekijken en aanvullen. Hoe dat werkt leggen we in deze handleiding uit.

Inloggen

Als u op de knop 'Inloggen op Mijn Inkomen' klikt, komt u op de inlogpagina. Daar logt u in met uw DigiD. Dit is een inlogcode voor websites van de overheid en de zorg.

Afbeelding eerste inlogpagina DigiD Afbeelding eerste inlogpagina DigiD

Afbeelding tweede inlogpagina DigiD Afbeelding tweede inlogpagina DigiD

Mijn Inkomen

Als u bent ingelogd, komt u op de startpagina van Mijn Inkomen. Hier vindt u uw eigen gegevens, uw jaaropgaven, uw uitkeringsspecificaties, de laatste stortingen, uw opgebouwde vakantiegeld en uw mogelijke schulden. In het menu (links op het scherm) kunt u naar de verschillende schermen.

Afbeelding startpagina Mijn Inkomen Afbeelding startpagina Mijn Inkomen

Mijn profiel

Op deze pagina voert u uw persoonlijke gegevens in, zoals telefoonnummer(s) en e-mailadres. De gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP) die wij kennen, hebben wij al ingevuld.

Afbeelding Mijn profiel Afbeelding Mijn profiel

Jaaropgave en uitkeringsspecificatie inzien

Wilt u uw jaaropgave of uitkeringsspecificatie inzien? Selecteer dan het jaar en/of de maand van het document dat u wilt zien. Om het document op te slaan op uw eigen computer (voor uw eigen administratie), klik op Downloaden rechts bovenin.

Afbeelding uitkeringsspecificatie Afbeelding uitkeringsspecificatie

Betalingen

Hier ziet u de laatste stortingen die door de gemeente Oss aan u zijn gedaan. Denk aan uw uitkering, bijzondere bijstand en eventuele voorschotten. Ook ziet u wanneer er welk bedrag op welk rekeningnummer is gestort. Betalen wij uw uitkering gesplitst? Dan ziet u de verschillende rekeningnummers en de bijbehorende bedragen.

Afbeeldingen betalingen Afbeeldingen betalingen

Vakantiegeld

Hier ziet u hoeveel vakantiegeld u over een bepaalde periode hebt opgebouwd. Vakantiegeld maken wij altijd eind juni over of als uw uitkering stopt.

Afbeelding vakantiegeld Afbeelding vakantiegeld

Schulden

Hebt u een schuld bij de gemeente die te maken heeft met ‘Werk & Inkomen’? Bijvoorbeeld: u moet (een deel van) de uitkering of een lening terugbetalen? Dan ziet u hier de totaalschuld. Bij de details ziet u hoe die is opgebouwd.

Afbeelding schulden Afbeelding schulden

Mijn contactpersonen

Op deze pagina ziet u wie uw contactpersoon bij de afdeling Werk & Inkomen is.

Afbeelding contactpersonen Afbeelding contactpersonen

Vragen of hulp nodig?

Hebt u vragen of hulp nodig bij Mijn Inkomen? Kijk bij de veel gestelde vragen, neem contact op met uw consulent Inkomen of bel 14 0412. Neem altijd uw DigiD mee als u een afspraak hebt voor Mijn Inkomen.