Budgetondersteuning en Budgetbeheer Oss (BB-Oss)

Heeft u geldzorgen? Vindt u het lastig om uw geldzaken op orde te krijgen of te houden? Dat kan iedereen overkomen. We kijken graag hoe we u kunnen helpen. Misschien is Budgetondersteuning en Budgetbeheer Oss (BB-Oss) iets voor u. Met BB-Oss krijgt u meer inzicht en overzicht in uw inkomsten en uitgaven. Uw vaste kosten worden op tijd betaald.

Contact opnemen met BB-Oss

Bent u of kent u iemand die onze hulp goed kan gebruiken? Wilt u meer informatie? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op. U kunt online een afspraak maken of bellen naar 14 0412. Dat kan op verschillende manieren.

Wat is BB-Oss?

Bij BB-Oss helpen en coachen we u met uw geldzaken. Uw inkomen komt niet meer op uw eigen bankrekening, maar op die van BB-Oss. Samen maken we een overzicht van uw inkomsten en uitgaven. Komt er genoeg geld binnen om alle rekeningen te betalen? Maakt u gebruik van alle regelingen? Daarnaast krijgt u een afgesproken bedrag om boodschappen en andere dingen van te kopen. En we reserveren als het kan geld om te sparen. Daar maken we samen afspraken over.

Hoelang duurt BB-Oss?

Dat is voor iedereen verschillend. Misschien heeft u uw geldzaken snel op orde en kunt u alles weer zelf regelen. Duurt het iets langer? Geen probleem. We helpen u zolang het nodig is.

Voor wie is BB-Oss?

BB-Oss is gratis en vrijwillig, maar niet vrijblijvend. U kunt meedoen met BB-Oss als u:

  • zich inzet.
  • ons de informatie geeft die nodig is om u te kunnen helpen. Denk hierbij aan rekeningen en andere documenten.
  • toestemming geeft om uw inkomen op de rekening van BB-Oss te zetten.

Folder BB-Oss

Meer informatie