Vroegsignalering: Zullen we een afspraak maken?

Deze brief luisteren? Druk dan op de knop ‘Lees voor’. Zorg dat het geluid van de computer aanstaat.

Liever vertalen? Selecteer dan de tekst en druk op ‘Vertalen’.

Beste meneer / mevrouw,

Deze brief laat u misschien best schrikken. Dat is niet de bedoeling. Van een samenwerkingspartner hoorden we dat u één of meerdere rekeningen niet of te laat betaalde. Wij bieden u graag onze hulp aan. Deze hulp is gratis en niet verplicht.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij kunnen bijvoorbeeld samen kijken welke openstaande rekeningen u heeft. Ook helpen wij u graag om afspraken te maken over het betalen van uw rekeningen. Verder kunnen we met u een overzicht maken van uw inkomsten en uitgaven.

Zullen wij een afspraak maken?

Wij zouden graag een afspraak met u maken om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens deze afspraak vertellen we wie we zijn en wat we voor u kunnen doen. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen over uw geldzaken. Samen bekijken we wat u nodig heeft. Na dit gesprek bepaalt u zelf of we nog een nieuwe afspraak maken.

Neemt u contact met ons op?

De afspraak maken we op een plek die u prettig vindt. Dat kan bij u thuis zijn, in een buurthuis of in het gemeentehuis. Als u het fijn vindt om iemand mee te nemen, dan kan dat. Neemt u contact met ons op voor een afspraak? Bel naar 14 0412 of mail naar: vroegsignalering@oss.nl.

Wij nemen contact met u op als wij over een week niks van u hebben gehoord. Dit doen we door u te bellen of door even bij u langs te komen.

Meer weten over Vroegsignalering?

Heeft u openstaande rekeningen of maakt u zich zorgen over uw geldzaken? Dat kan iedereen overkomen! Om dit te voorkomen werken wij samen met verhuurders, energie- en waterbedrijven en zorgverzekeraars. Zo kunnen wij u op tijd helpen. Wilt u meer informatie over deze Vroegsignalering? Kijkt u dan op: www.oss.nl/vroegsignalering.

Wij respecteren uw privacy. Wilt u weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Kijk dan op: www.oss.nl/privacy.

Met vriendelijke groet,

Team Vroegsignalering