Bekendmakingen

We publiceren in Oss Actueel al onze bekendmakingen. Online kunt u ze hier vinden:

Aanwijsbesluit cameratoezicht 31 december 2020 – 1 januari 2021

De politie en de gemeente in Oss zijn op de hoogte van oproepen op social media om tijdens nieuwjaarsnacht samen te komen in het centrum van Oss. In verband met de coronamaatregelen is het verboden om samen te komen. Gemeente Oss en de politie nemen dan ook een aantal maatregelen. Eén van die maatregelen is het plaatsen van camera’s in het centrum van Oss. We denken dat het plaatsen van de camera’s een preventieve werking heeft.

Inschrijven voor e-mailservice

Wilt u automatisch een mail krijgen zodra we een bekendmaking op één van de websites staat? Dan kunt u zich via www.overheid.nl/overuwbuurt inschrijven voor de e-mailservice. Zo bent u altijd op de hoogte van de bekendmakingen in uw buurt.

Klik hier om naar de enquête te gaan.