Hulp bij het vinden van werk

Hebt u door uw persoonlijke situatie moeite om werk te vinden of te houden? En wilt u weten welke begeleiding u hierbij van de gemeente kunt krijgen? Dat leest u hier.

Hulp van consulent Werk 27+

Een consulent Werk helpt werkzoekenden vanaf 27 jaar om een baan te vinden en/of te houden. Lees meer over de hulp bij werk voor 27+-ers.

Jongerenloket

Het Jongerenloket helpt jongeren van 16 tot 27 jaar bij de start van hun carrière door het vinden van de juiste baan of een geschikte opleiding. Lees meer over het Jongerenloket.

De Rotonde

De Rotonde is het arbeidstrainingscentrum van de gemeente Oss. Daar bekijken we wat uw werkmogelijkheden zijn. Lees meer over de Rotonde.

Jobcoach

Een jobcoach helpt de werknemer en de werkgever als u aan het werk bent. Lees meer over jobcoaching.

Beschut werk

Het lukt u niet werk te vinden of te houden, omdat u begeleiding nodig hebt of uw werkplek aangepast moet worden. U kunt dan misschien een ‘Indicatie beschut werk’ krijgen. Lees meer over Beschut werk.

Loonkostensubsidie (LKS)

Neemt u als werkgever een medewerker met een arbeidsbeperking in dienst, dan kunt u misschien loonkostensubsidie (LKS) aanvragen. Lees meer over loonkostensubsidie.

Leerwerktraject

De gemeente Oss kan een leerwerktraject aanbieden in sectoren waar veel werk is.
Lees meer op de website van het Leerwerkloket Noordoost-Brabant.

Doelgroepregister

In het doelgroepregister staan mensen met een arbeidsbeperking. Bent u opgenomen in het doelgroepregister? Dan krijgt u van de gemeente begeleiding bij het vinden of houden van een baan. Lees meer over het Doelgroepregister.