Aangepast vervoer

Rolstoel

Een rolstoel vanuit de Wmo is voor mensen die langer dan zes maanden een rolstoel nodig hebben. Lees meer over de rolstoel.

Scootmobiel

Een scootmobiel (Wmo) helpt mensen met een beperking om zelfstandig te blijven buitenshuis. Lees meer over de scootmobiel.

Duofiets

Een duofiets is een fiets voor mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen. Iedereen uit de gemeente Oss kan een duofiets gratis reserveren. Lees meer over de duofiets.

Leerlingenvervoer

Heeft een kind een handicap of moet het naar een speciale school verder weg? Hiervoor heeft de gemeente leerlingenvervoer. Lees meer over leerlingenvervoer.

Regiotaxi met een Wmo-pas

Een Wmo-pas voor Regiotaxi is bedoeld voor mensen die door hun beperkingen vaak afhankelijk zijn van Regiotaxi. Zij reizen dan met korting. Lees meer over Regiotaxi.

Zelfstandig reizen in de regio

Kunt u door uw beperking niet meer autorijden of reizen met de gewone bus of trein? Lees meer over zelfstandig reizen met een beperking.

Gehandicaptenparkeerkaart

Met een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) mag u parkeren op parkeerplaatsen voor gehandicapten. Lees meer over de GPK.

Gehandicaptenparkeerplaats

Moeite met het vinden van een parkeerplaats bij uw woning vanwege een lichamelijke beperking? Lees meer over de gehandicaptenplaats.

Website 'Ik wil vervoer'

Op de website ikwilvervoer.nl vindt u alle soorten openbaar vervoer in de gemeente Oss. Lees meer over de website 'Ik wil vervoer'.