Witgoedregeling

Alle 800 bonnen zijn inmiddels vergeven. Dit betekent dat de witgoedregeling is gestopt. U kunt zich hier dus niet meer voor aanmelden.

Heeft u al een aanvraag gedaan? Dan krijgt u meer informatie via de mail.

Vanaf 26 februari 2024 start de gemeente Oss met een witgoedregeling. Deze is bedoeld voor huishoudens die energietoeslag hebben ontvangen in 2023 en in een huurwoning in de gemeente Oss wonen. Met een tegoedbon van € 500 kunnen zij hun oude witgoedapparaat (koelkast, wasmachine, vriezer of koel-vriescombinatie) inruilen voor een nieuw en energiezuinig apparaat. Hiermee kunnen ze geld besparen op hun energierekening. Er zijn 800 tegoedbonnen beschikbaar.

Voor wie?

Inwoners die voor de regeling in aanmerking komen ontvangen hierover een brief. Dit zijn inwoners die in 2023 energietoeslag ontvangen en in een huurwoning in de gemeente Oss wonen. In de brief staat een code waarmee men zich kan aanmelden door middel van een online formulier.

Aanvragen?

U kunt geen aanvraag indienen voor deze regeling. Inwoners die ervoor in aanmerking komen, krijgen vanzelf bericht via een brief van de gemeente. De uitvoering en het toesturen van de tegoedbonnen wordt voor de gemeente Oss uitgevoerd door Groene groei. Relevante persoonsgegevens worden dan ook gedeeld met de Groene Groei. Groene groei verzorgd ook het contact met de deelnemende witgoedleveranciers.