Werkwijze

Wij zijn er voor iedereen die vragen heeft over zorg en welzijn. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over huishoudelijke hulp, hulpmiddelen, opvoeden, hulp bij schulden of mantelzorg? Kijk dan eerst eens op deze website. U vindt er tips en adviezen waarmee u zelf verder kunt. Staat het antwoord er niet bij? Belt u ons gerust.

Hoe bereikt u ons?

Wij zijn elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur bereikbaar via het centrale telefoonnummer 14 0412. Via dit nummer kunt u ook het Sociaal Team in uw eigen wijk of dorp bereiken.

Lukt het niet om telefonisch antwoord te geven op uw vraag? Dan maken wij met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

Hebt u een vraag over een kind?

Voor hulp en advies over een kind kunt u terecht bij uw huisarts, maatschappelijk werker, school, kinderdagverblijf, consultatiebureau of Centrum Jeugd en Gezin. Hebt u meer hulp of gespecialiseerde hulp nodig? Dan zorgen zij er voor dat uw vraag terecht komt bij het Basisteam Jeugd en Gezin (BJG). U kunt ook zelf contact opnemen met het BJG via 0412-473626.
Lees meer over jeugdhulp

LET OP: Hebt u een vraag over een hulpmiddel of aanpassing voor een kind? Bijvoorbeeld een rolstoel, driewielfiets of woningaanpassing? Neem dan contact op met de afdeling Zorg via 14 0412. Deze voorzieningen vallen niet onder de Jeugdwet maar onder de Wmo.
Lees meer over de Wmo

Hebt u hulp nodig bij het stellen van uw vraag?

Krijgt u een gesprek? En wilt u daar graag ondersteuning bij? Dan kunt u gebruik maken van een professionele cliëntondersteuner van MEE. Deze ondersteuning is onafhankelijk en gratis. U hebt geen verwijzing nodig.
Lees meer over cliëntondersteuning

Laatste wijziging